Dr. Hina Sra, Fondator Cosmebeaute

 

Mă bucur că am ales să migrez cu ClinicSoftware.com. Lucrurile se rezolvă foarte repede, am avut cazuri în care a trebuit să adaug formulare de consimțământ pentru noi tratamente și acestea au fost adăugate în mai puțin de o oră pentru că aveam pacienți care așteptau. Este un serviciu foarte bun.

Una dintre funcțiile mele preferate este cea în care puteți compara imaginile. Așadar, vedem pacienți timp de 6 luni și le facem diferite tratamente, așa că trebuie să le putem arăta diferite părți ale corpului pe care au venit să le trateze. Putem să facem poze înainte și să le comparăm cu rezultatele actuale. Este foarte frumos, pentru că le poți avea una lângă alta și arată că ai trecut prin multe schimbări, pentru că uneori pacienții nu realizează schimbările decât dacă văd pozele una lângă alta.

Îmi place, de asemenea, secțiunea de cursuri, unde, în loc să numere numărul de ori de câte ori vin clienții pentru tratamentele faciale și tratamentele de tratament, se face o listă foarte frumoasă. De fiecare dată când rezervați o programare, se ia un curs, astfel încât să știți câte au mai rămas pe curs pentru acel pacient. Îmi place faptul că putem alege ratele și modul în care pot plăti, deoarece oferă mai multă flexibilitate pacienților noștri, ceea ce înseamnă că avem mai mulți clienți. Aceștia știu că nu trebuie să plătească 3 000 de lire sterline dintr-o dată, ci pot plăti în 4 sau 2 rate sau în funcție de capacitatea lor financiară.

Când vreau să fac o personalizare, este foarte ușor, pot schimba eu însumi anumite informații într-un e-mail, iar când vine vorba de a schimba ceva pe site-ul web pentru a vinde produse, a fost foarte ușor, pentru că am stat jos cu echipa, le-am explicat care era viziunea mea, cum aș fi vrut să arate pagina, iar ei au creat-o exact așa cum mi-am dorit, așa că a fost foarte ușor.

Rezervarea noastră online se bazează pe tipurile de piele: piele uscată, piele mixtă și piele grasă, iar pacientul va da click pe pielea uscată, de exemplu, și i se va spune că are nevoie de acest produs sau de celălalt, apoi se trece la etapa următoare pentru a adăuga SPF. Apoi, se pune totul în coșul lor, iar atunci când își fac cumpărăturile, se pot elimina lucruri din coș și se pot modifica. Apoi pot alege modul în care doresc să fie livrat.