LEADS

Un lead este o persoană care și-a manifestat interesul pentru serviciile afacerii dvs. într-un fel, formă sau altul. Puteți crea un număr nelimitat de formulare pentru a atrage mai mulți clienți potențiali de pe site-ul dvs. web, din social media și de pe bloguri. Atrageți mai multe clienți potențiali pentru afacerea dumneavoastră.

ATRAGE - CONVERTEȘTE - ÎNCHIDE - REPETĂ.

Concentrați-vă pe clienți, economisiți timp, dezvoltați-vă afacerea. Cu un flux de activitate partajat al clientului dvs., echipa dvs. poate livra mai bine. Suita de gestionare a clienților are un instrument pentru fiecare pentru fiecare fază a călătoriei clientului dvs., de la etapa de plumb până la conversie și loialitate. Cu cât combinați mai multe instrumente, cu atât mai mult personal vă aliniați, cu atât mai mulți clienți potențiali și întâlniri.

DE CE ClinicSoftware.com?


 
 

  Conectați punctele
"Clinic Software®.com este un SaaS (Software as a Service) complet cuprinzător în cloud, creat pentru a ajuta companiile și afacerile bazate pe programări din orice industrie și dimensiune, cum ar fi clinicile, spa-urile și saloanele, cu instrumente care ajută la creșterea vânzărilor, economisirea timpului și organizarea."

PUNETI INTREBARI