Partenerii noștri


 
 

 

Acestea sunt integrările și partenerii noștri actuali. Ne îmbunătățim software-ul zi de zi, ducând funcțiile existente la nivelul următor și creând noi funcții, precum și prin parteneriate cu alte companii pentru a ne asigura că afacerea dumneavoastră funcționează fără probleme.

 
 

Paypal

PayPal Holdings, Inc. este o companie americană care operează un sistem de plăți online la nivel mondial, care sprijină transferurile de bani online și servește drept alternativă electronică la metodele tradiționale pe hârtie, cum ar fi cecurile și ordinele de plată.

 

Mailchimp

MailChimp este un software simplu de marketing prin e-mail (EMS) care vă oferă o serie de opțiuni simple pentru proiectarea, trimiterea și salvarea șabloanelor de e-mailuri.

 

Yubico

YubiKey este un dispozitiv de autentificare hardware fabricat de Yubico care acceptă parole de unică folosință, criptare și autentificare cu cheie publică, precum și protocoalele Universal 2nd Factor și FIDO2 dezvoltate de FIDO Alliance.

GoCardless

GoCardless este o modalitate simplă de a colecta debit direct. Servește deja mai mult de 30000 de întreprinderi, perfect pentru facturarea recurentă și facturarea B2B.

Dungă

Stripe este o companie de tehnologie cu sediul în San Francisco, California. Software-ul său permite persoanelor fizice și juridice să efectueze și să primească plăți pe internet. Stripe furnizează infrastructura tehnică, de prevenire a fraudelor și bancară necesară pentru a opera sisteme de plată online.

Aweber

Aweber este un instrument ușor de utilizat pentru marketing prin e-mail și autoresponder.

Treatwell

Treatwell este o modalitate de a rezerva programări pentru coafură și frumusețe. Răsfoiți peste 10.000 de saloane și centre spa, citiți recenzii și rezervați-vă tratamentul perfect 24/7.

Duo

Duo Security este un furnizor de servicii de autentificare cu doi factori bazate pe cloud.

Xero

Xero este o companie de tehnologie care oferă o platformă software de contabilitate în cloud pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Braintree by PayPal

Braintree, o divizie a PayPal, este o companie cu sediul în Chicago, specializată în sisteme de plată mobile și web pentru companiile de comerț electronic. Compania a fost achiziționată de PayPal la 26 septembrie 2013.

SurveyGizmo

SurveyGizmo este o platformă de colectare de date la nivel de întreprindere care a permis luarea de decizii în cunoștință de cauză timp de peste zece ani. Prin combinarea unui software flexibil și intuitiv cu o interfață de utilizator prietenoasă și ușor de gestionat, SurveyGizmo a creat instrumentul de date perfect pentru dumneavoastră și întreaga dumneavoastră echipă.

Mandrill

Mandrill este o platformă de e-mailuri tranzacționale. Este un serviciu de livrare puternic, care poate fi utilizat pentru e-mailuri personalizate de comerț electronic și e-mailuri tranzacționale automate, cum ar fi resetarea parolei, confirmarea comenzilor și mesajele de bun venit.

PaymentSense

PaymentSense este un furnizor de servicii de plată pentru comercianți.Acesta vă oferă posibilitatea de a avea aparate cu cip și pin.

Apple Store

App Store este o platformă de distribuție digitală, dezvoltată și întreținută de Apple Inc. pentru aplicațiile mobile pe sistemul de operare iOS. Magazinul permite utilizatorilor să navigheze și să descarce aplicații dezvoltate cu kitul de dezvoltare software iOS al Apple.

Google Play

Google Play este un serviciu de distribuție digitală operat și dezvoltat de Google LLC. Este magazinul oficial de aplicații pentru sistemul de operare Android, permițând utilizatorilor să navigheze și să descarce aplicații dezvoltate cu ajutorul kitului de dezvoltare software Android și publicate prin intermediul Google.

Zapier

Zapier este o corporație și un serviciu web care permite utilizatorilor finali să integreze aplicațiile web pe care le folosesc.

Microsoft Azure

Microsoft este unul dintre principalii furnizori mondiali de software pentru calculatoare, hardware pentru calculatoare, sisteme mobile și sisteme de jocuri, precum și servicii de cloud computing. Sediul central al Microsoft este situat în Redmond, Washington, și are birouri în peste 60 de țări.

Office365

Office 365 este o experiență integrată de aplicații și servicii, concepută pentru a vă ajuta să vă urmăriți pasiunea și să vă dezvoltați afacerea. De asemenea, oferă posibilitatea de a trimite e-mailuri criptate.

Google Analytics

Google Analytics vă permite să măsurați ROI-ul publicității, precum și să urmăriți site-urile Flash, video, rețelele de socializare și multe altele.

Google Maps

Google Maps este un serviciu de cartografiere web dezvoltat de Google. Oferă imagini din satelit, fotografii aeriene, hărți stradale. Cu ajutorul indicațiilor de acces, afacerea dumneavoastră poate fi găsită mai ușor.

Google Authenticator

Google Authenticator este un autentificator bazat pe software care implementează servicii de verificare în doi pași utilizând algoritmul de parolă unică bazată pe timp și algoritmul de parolă unică bazată pe HMAC, pentru autentificarea utilizatorilor aplicațiilor mobile de către Google.