Acum este mai ușor ca niciodată să vă personalizați experiența întâlnirilor online cu Clinicsoftware.com.


ÎNCEPEȚI ABONAMENTUL DE ÎNTÂLNIRE ONLINE ASTĂZI
 
 

 

Revendicați propriul șablon de invitație personalizat

Iată un scurt tur al beneficiilor pe care le aveți de pe urma funcției de consultare pentru întâlniri video. Personalizați-vă șabloanele de întâlniri după cum doriți. Adaptați-l la compania dumneavoastră, la subiectul întâlnirii sau chiar la personalitatea dumneavoastră. Configurarea șablonului personal înseamnă că persoanele care se alătură reuniunii se familiarizează cu dumneavoastră și cu brandul dumneavoastră chiar înainte de a intra în ședință.

 

 

 

 

Personalizați-vă experiența de întâlnire cu e-mailuri și mesaje de marcă

Permiteți o adoptare rapidă cu capabilități de întâlnire care facilitează începerea, participarea și colaborarea pe orice dispozitiv.

 

 

 

O experiență audio gratuită mai bună

Clinicsoftware.com toll-free se îmbină perfect cu funcțiile f pe care vă bazați în fiecare zi: audio, înregistrare, programare și control de la distanță. Cu serviciul de apelare gratuită, nu trebuie să vă faceți griji că un client va plăti factura pentru apelarea la ședința dumneavoastră. Beneficiați de tarife competitive, fără costuri ascunse sau taxe suplimentare. Securitatea este de nivel enterprise, iar dumneavoastră păstrați controlul administrativ asupra contului dumneavoastră 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Este ceea ce numim a fi propriul tău șef.

 

 

 

 

Înscrieți-vă oriunde, pe orice dispozitiv

Online Meetings oferă servicii de videoconferință simplificate de nivel enterprise de pe desktop și de pe telefonul mobil.

 

 

 

Controale gazdă cu funcții complete

Dezactivați și dezactivați participanții și promovați participanții la panel, oferindu-le capacități audio și video pentru o implicare sporită. Permiteți comunicări interne și externe, întâlniri cu toți angajații și cursuri de formare prin intermediul unei singure platforme de comunicare.

 

 

 

 

Partajarea ecranului cu un singur clic

Este ușor să îi pui pe toți pe aceeași lungime de undă atunci când este implicată partajarea instantanee a ecranului Clinicsoftware.com. Când începeți ședința, apăsați pur și simplu butonul "broadcast" și sunteți gata de plecare. Este atât de simplu. Iar cu funcția de prezentare a Clinicsoftware.com, puteți interacționa cu publicul dumneavoastră la un nivel și mai profund. Colaborarea este eficientă, ușoară și fără complicații - și nu trebuie să vă aflați în aceeași cameră pentru a o face.

 

 

 

Începeți întâlnirea perfectă cu clientul dumneavoastră.