Să facem împreună un parteneriat frumos cu recompense mari

Programul de parteneriat Clinic Software® .com vă răsplătește cu o serie de beneficii pe care le puteți adapta la propriile obiective de afaceri.

L-am creat pentru a vă face să aveți și mai mult succes - indiferent de mărimea afacerii dumneavoastră și de ceea ce înseamnă Inovația pentru dumneavoastră.

 

Atragerea de noi clienți

În calitate de partener al Clinic Software®.com, afacerea dumneavoastră va fi listată pe site-ul nostru de marcă înregistrată și va fi vizibilă pentru mii de potențiali clienți noi pentru afacerea dumneavoastră.

 

Ajutați-vă clienții să fie plătiți

Prin parteneriatul cu Clinic Software®.com, clienții dvs. vor putea să-și crească vânzările, să economisească timp și să se organizeze din Marea Britanie și din străinătate.
.

 
DEVINO UN PARTENER
 

De ce să deveniți partenerul nostru?

Premiată drept cea mai inovatoare și completă soluție software pentru clinici, saloane și spa-uri, Clinic Software ®.com oferă întregii companii o vedere la 360 de grade a clienților, programărilor și facilitează colaborarea în întreaga organizație, ajutându-vă să construiți relații puternice cu clienții pentru a vă conduce și dezvolta afacerea fără complicațiile asociate cu furnizorii tradiționali și având o soluție all-in-one în cloud.

 

Creșteți-vă baza de clienți

Atrageți mai mulți clienți noi și convertiți mai multe teste gratuite în clienți plătitori din România, dar și din întreaga lume, cu câteva clicuri, folosind sistemul nostru de comandă automată.

 

Reduceți rata de dezabonare

Păstrați mai mulți clienți existenți, făcându-i să se implice mai mult cu produsul dvs. și, în același timp, cu produsul nostru, ceea ce face ca clientul să aibă mai multă valoare pentru banii săi.

 

Dezvoltarea de noi surse de venit

Recomandă-ne clienți și vei putea câștiga un comision pe taxele de tranzacție pentru licența inițială a software-ului, dar și un comision lunar recurent.

 
 

Atingere globală

Clienții dvs. vor putea utiliza software-ul din orice țară, de oriunde și în orice moment, fără a fi nevoie să depună eforturi suplimentare sau să piardă timp cu software suplimentar.

 

Veți fi într-o companie bună, folosind partenerii noștri și integrările noastre pentru a avea și mai multă valoare.

 

Mai multe industrii care se pot asocia cu ClinicSoftware.com:

Clinici, saloane, spa-uri, săli de sport, cluburi, dans, instructori, cluburi de membri, lanțuri, francize, contabilitate, management de afaceri, proprietăți, servicii de rezervare și multe altele...

 

Ce fel de partener ești?

 

Partener de integrare

Permiteți clienților dvs. să fie plătiți din cadrul software-ului dvs., vindeți licențele și procesați programul de revânzare.

 

Partener comercial

Trimiteți clienți către ClinicSoftware.com sau desfășurați campanii de marketing comune cu noi și împărțiți veniturile.

Partener de implementare

Furnizarea de servicii tehnice pentru a integra ClinicSoftware.com în sistemele clienților folosind API-ul nostru.

 
 

Începeți parteneriatul astăzi și schimbați lumea

 

Dacă credeți că afacerea dvs. poate beneficia de un parteneriat cu ClinicSoftware.com, vă rugăm să ne contactați - vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă oferim mai multe informații.

 

CONTACT VÂNZĂRI
 

Să începem un parteneriat frumos

 


Luni: 8:30am – 6pm
Marti: 8:30am – 6pm
Miercuri: 8:30am – 6pm
Joi: 8:30am – 6pm
Vineri 8:30am – 6pm
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

 

Suntem disponibili de luni până vineri între orele 9am - 6pm

 

Să începem un parteneriat frumos

 

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA PROGRAM