FAQ

Î: Asistența tehnică este în Marea Britanie?
R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Da. Serviciul nostru de asistență tehnică este situat în Londra, Marea Britanie.Î: Afacerea mea nu este o clinică de înfrumusețare sau o clinică de coafură, dar vreau totuși să folosesc ClinicSoftware, este posibil acest lucru?
R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Da. Absolut. Deși ClinicSoftware a fost conceput pentru industria frumuseții și a coafurii, poate fi folosit pentru a gestiona orice afacere care se bazează pe programări, de exemplu, artiști de machiaj, centre de wellness, studiouri de yoga, saloane de bronzare, spa-uri medicale, box training, dans, fitness, pilates, arte marțiale, performanță sportivă, terapie fizică, cluburi de sănătate, machiaj permanent și multe altele.

Î: De ce să alegeți Complete Clinic Software de la ClinicSoftware?
R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Descoperiți ce ne face să fim cei mai buni. ClinicSoftware se potrivește clinicilor noi, medii și mari, care sunt pregătite să înceapă și să treacă la nivelul următor al celui mai profesionist management de afaceri pentru industria de păr și frumusețe. Atunci când alegeți software-ul ClinicSoftware pentru rezervări complete de clinici, nu primiți doar cel mai modern software al nostru. Oferim o agendă de programări, POS, sistem de stocuri de produse, sistem de gestionare a clienților, marketing prin mesaje text, marketing online, rotație a personalului, rezervări online și peste 60+ caracteristici excelente pentru a vă gestiona afacerea la un nivel profesional. Pentru toate funcțiile excelente, vă rugăm să consultați pagina noastră de funcții din meniul principal.
Î: De ce este ClinicSoftware mai bun decât alte programe pentru clinici?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Din mai multe motive: Peste 10 ani de experiență în crearea de produse software bazate pe satisfacția clienților ne-au permis să dezvoltăm cel mai complet și actualizat software din industria de păr și frumusețe.
Suport complet și integrare perfectă pentru PC-uri, Windows, Mac, Laptop, Tabletă cu un add-on de rezervare online complet responsiv pentru Desktop, Laptop, Tabletă, Smartphone. În cloud. Totul funcționează împreună în timp real, în orice moment și de oriunde. Plus o mulțime de caracteristici excelente. Fără probleme, fără bătăi de cap, fără pierderi de timp. Doar beneficii. De asemenea, cel mai bun suport tehnic.
Î: Pentru cine este ClinicSoftware?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Pentru proprietarii de saloane care trec de la sisteme mai vechi, un număr mare de clinici sunt deja informatizate. Tehnologia se schimbă, acele sisteme care erau bune acum cinci ani sunt foarte vechi în termenii de astăzi și vor dispărea în curând! In Cloud Noua tehnologie este o necesitate pentru a păstra avantajul competitiv. A sosit momentul să vă schimbați și să vedeți ce poate oferi cea mai nouă tehnologie pentru afacerea dumneavoastră. Adesea, acest lucru va fi mai puțin costisitor decât continuarea utilizării sistemelor existente.

Pentru dumneavoastră, dacă deschideți pentru prima dată o nouă afacere în industria de înfrumusețare și coafură, poate fi un moment interesant. Obținerea software-ului potrivit poate face diferența între succes și eșec. ClinicSoftware vă va eficientiza afacerea clinicii dumneavoastră pe măsură ce aceasta crește.

Pentru întreprinderile mari, cu mai multe sucursale. Fie că operați câteva clinici sau doar planificați a doua filială a clinicii dumneavoastră. Software-ul ClinicSoftware este un sistem conceput cu funcționalitate de grup all-in-one-built încă de la primul pas. Ceea ce erau sarcini dificile sau consumatoare de timp cu sistemele existente nu mai sunt dificile, acum veți economisi timp.

Pentru proprietarii de saloane care fac primii pași în tehnologie. Puteți începe să lucrați și să funcționați, în cel mai scurt timp, software-ul vă va economisi timp și vă va ajuta să vă gestionați afacerea foarte eficient, generând profit și mai mulți clienți.

Pentru dvs., dacă aveți o afacere care se bazează pe programări, de exemplu, clinici de înfrumusețare, saloane de coafură, spa-uri, clinici de estetică, make-up artiști, centre de wellness, studiouri de yoga, saloane de bronzare, spa-uri medicale, box training, dans, fitness, pilates, arte marțiale, performanță sportivă, terapie fizică, cluburi de sănătate, machiaj permanent și multe altele.

Î: Ce este accesul la distanță?
R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Accesul de la distanță este capacitatea de a obține acces la software-ul dumneavoastră de la distanță. În cadrul corporațiilor, este posibil ca persoanele din sucursale, persoanele care lucrează la distanță și cele care călătoresc să aibă nevoie de acces la activitatea lor. Cu această funcție aveți acces de la birou, de acasă și chiar din vacanță.

 
 

Î: Pot să înregistrez vânzările cu amănuntul în ClinicSoftware ?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Da. Capacitatea de a înregistra vânzările cu amănuntul este disponibilă în ClinicSoftware.

Î: Cum pot schimba adresa de e-mail cu care m-am înregistrat?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: La ClinicSoftware luăm în serios securitatea, așa că adresa de e-mail va trebui să fie schimbată de către unul dintre tehnicienii noștri de asistență. Vă rugăm să utilizați formularul de contact și să furnizați detaliile adresei de e-mail existente și noua adresă de e-mail necesară. Vă rugăm să rețineți că parola de conectare va rămâne aceeași.

Î: Cum pot utiliza funcția de rezervare online și cum pot adăuga la site-ul meu web?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Dacă ați achiziționat suplimentul de rezervare online, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență care vă va furniza toate detaliile și linkul dvs. unic pentru a începe să primiți programări online de la clienții dvs. Este nevoie de doar două ore pentru a configura acest add-on.

Î: Cum pot încerca suplimentul de rezervare online înainte de a-l adăuga pe site-ul meu web?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Odată ce aveți o licență a software-ului nostru, puteți încerca în orice moment suplimentul de rezervare online. Pentru a încerca opțiunea de rezervare online, adăugați-vă ca și client în cadrul ClinicSoftware, asigurându-vă că introduceți adresa de e-mail în fișa de client, apoi trimiteți un e-mail la tehnicienii noștri de suport și vă vom trimite link-ul direct pentru opțiunea de rezervare online.

Î: Vreau să-mi extind afacerea, pot adăuga mai mulți membri ai personalului?
s ?
 
R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Da. Absolut. Vă doriți mai mulți clienți și, prin urmare, mai mult personal, de aceea software-ul nostru specific nu are o limită a numărului de clienți și de personal pe care îl puteți introduce, de asemenea, toate caracteristicile noastre excelente și toate capacitățile de raportare.

Î: Voi lucra mai puține ore, voi economisi timp folosind acest software ?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Da. Cu ajutorul software-ului nostru veți economisi foarte mult timp și efort și veți putea urmări direcția și profitabilitatea clinicii fără a fi nevoit să fiți acolo tot timpul, de acasă, din vacanță sau chiar din altă țară. Angajatul dvs. va putea să facă unele dintre sarcinile pe care ar trebui să le faceți în mod normal, datorită funcțiilor software-ului.

Î: Am un computer deja instalat în clinica mea, pot folosi acest computer sau trebuie să cumpăr un alt computer?
R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Dacă aveți un computer în clinică, nu trebuie să cumpărați un computer nou. Da, puteți utiliza computerul dvs. cu software-ul nostru.
Î: Aș dori să folosesc acest software ca POS (point of sale) și management total, este posibil?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Alte software-uri pentru clinici vin în două categorii majore, POS (punct de vânzare) și "Total Management Software Control", dar software-ul nostru este o soluție completă, incluzând funcțiile POS (punct de vânzare) de la vânzări, carte de programări, casierie, până la Total Management Control, iar clinica dvs. de înfrumusețare ar trebui să funcționeze mai eficient și mai profitabil cu toate caracteristicile excelente menționate în meniul principal.

Q. Cum va ajuta Addon-ul de mesagerie text afacerea mea?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Economisind timp și bani. Iată ce ne-au spus deja câțiva utilizatori:

"Confirmarea programărilor noastre prin SMS este mult mai ușoară și mai rapidă decât să sunăm oamenii. Acest lucru a necesitat mult timp, nu am dat întotdeauna toate telefoanele și nu am reușit să ajungem la toată lumea. Unele persoane nu au apreciat apelul, deoarece erau la serviciu sau ocupate. Folosirea mesajelor text este mult mai discretă și putem confirma toate programările din zilele următoare într-un minut sau două. Apelarea telefonică ar bloca linia telefonică a clinicii, ar dura 2 sau 3 ore și ne-ar costa mai mult la factura de telefonie decât plătim pentru mesajele text."

"Clienților le place să primească aceste memento-uri, deoarece uneori ne spun că ar fi uitat. Unii ne sună înapoi sau ne trimit mesaje și se reprogramează, ceea ce este mai bine decât să nu se prezinte, deoarece putem oferi un slot de anulare persoanelor de pe lista noastră."

"Dacă avem goluri în rezervările noastre, trimitem mesaje text clienților pe care nu i-am văzut de ceva timp și le oferim un preț promoțional doar pentru perioadele de liniște. Funcționează bine și trebuie să fim atenți să nu trimitem prea multe mesaje pentru a nu dezamăgi clienții atunci când suntem 100% rezervați."

"Le trimitem clienților un mesaj prin e-mail sau prin SMS pentru a ne asigura că sunt mulțumiți sau dacă am fi putut face ceva diferit sau mai bine pentru ei."

Î: Care este diferența dintre edițiile de ClinicSoftware? Comparație de ediții ?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Edițiile noastre de software pentru clinici sunt pentru orice clinică și pentru orice buget.

Î: Sunteți curioși în legătură cu ClinicSoftware?

R: Susțineți Clinic SoftwareUK: Bine! Curiozitatea este un semn de inteligență! Citiți ce spun despre noi membrii noștri uimitori și geniali în secțiunea de recenzii și, după ce vă convingeți, verificați edițiile noastre de software.

 

NUMAI PENTRU CLIENȚII EXISTENȚI

Pentru a adresa o întrebare departamentului de asistență, vă rugăm să faceți clic aici.

Sprijin: 24/7 prin e-mail și bilete.